• non

Babagan awake dhewe

Ningbo Hilectro Power Technology Co., Ltd punika bisnis utama Haitian Drive, sing wis specialized ing Manufaktur ing forklift elektrik, stacker, kendaraan malang, golfcart etc. Perusahaan adhering filsafat Haitian Group "High Quality, efficiency dhuwur lan energi nyimpen ", lan ngarahake ing nyediakke kelas products kanggo pelanggan.

Perusahaan iki dumunung ing Zone Industry of Beilun kang iku salah siji saka bandar paling gedhe sak donya. Tlatah ing pabrik wis panutup 110 meter thous. Dilengkapi garis produksi multi kang kapasitas taunan liwat 10 thous set Forklifts, perusahaan wis tengah testing majeng ing wektu sing padha.

Kumpul karo pengawas profesional, perusahaan wis tim R & D dhuwur mburi. Kanthi nggabungaken pengalaman domestik lan jaban rangkah, tim iki Ngapikake kualitas Forklifts terus-terusan, lan nyoba kanggo bakal ditingkat ing supplier ndhuwur ing industri.

 

Products Bintang

Baru

WhatsApp Online Chat !