Babagan awake dhewe

_G125090

Bisnis utama Haitian Drive

Ningbo Hilectro Power Technology Co., Ltd punika bisnis utama Haitian Drive, sing wis specialized ing Manufaktur ing forklift elektrik, stacker, kendaraan malang, golfcart perusahaan etc.The wis adhering filsafat Haitian Group "High Quality, efficiency dhuwur lan energi nyimpen ", lan ngarahake ing nyediakke kelas products kanggo pelanggan.

Ing diwasa ngembangaken platform saka Group Haitian

Migunaaké ing platform ngembangaken diwasa Haitian Group, Hilectro Power Teknologi wis tim poto-dikembangaké controller.professional motor Manufaktur, logam sheet lagre lan lukisan workshop.At ing wektu sing padha, perusahaan kaleksanane metu ISO: 9001 kualitas sistem manajemen strictiy, pursuiting ing kualitas saya.

kekuatan Financial

Perusahaan iki dumunung ing Zone Industry of Beilun kang iku salah siji saka bandar paling gedhe sak donya. Area pabrik panutup 110 thous kothak meters.Equipped karo garis produksi multi kang taunan kapasitas iku liwat 10 thous set Forklifts, perusahaan wis tengah testing majeng ing wektu sing padha.

Kualitas R & tim D

Kumpul karo pengawas profesional, perusahaan wis tim R & D dhuwur mburi. Kanthi nggabungaken pengalaman domestik lan jaban rangkah, tim iki Ngapikake kualitas Forklifts terus-terusan, lan tyring kanggo bakal ditingkat ing supplier ndhuwur ing industri.


WhatsApp Online Chat !