truk pallet Electric

Short Description:

1.Germany diimpor frei nangani Kanthi fungsi buffer otomatis, desain tinggi, nyediakake comfort, lan èfèktif ngurangi kesel. pasukan 2.Unique nambah struktur silinder Nalika loading, model sarana èfèktif bisa njamin wheel driving genggeman, ningkatake kemampuan climbing, ora bisa yen ora mbukak, ngurangi sing mbukak saka setir driving lan ndawakake ing 3.Side narik urip layanan desain sel Gampang kanggo ngganti, gampang kanggo njaga. A macem-macem specifications kapasitas batere, cocok f ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: NingBo
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • pancapilar

    Detail produk

    Tags Product

    1. Jerman diimpor frei nangani

    Kanthi fungsi otomatis buffer, desain tinggi, nyediakake comfort, lan èfèktif ngurangi kesel.

    2. pasukan Unik struktur nambah silinder 

    Nalika loading, model sarana èfèktif bisa njamin wheel driving genggeman, ningkatake kemampuan climbing, ora bisa yen ora mbukak, ngurangi sing mbukak saka setir driving lan ndawakake gesang layanan

    3. sisih desain sel narik

    Gampang kanggo ngganti, gampang kanggo njaga. A macem-macem specifications kapasitas batere, cocok kanggo kakiyatan operasi beda

    4. sistem ngangkat Independent

    Simpen konsumsi energi 15% lan ndawakake efficiency karya.

    5. daya mati darurat ngalih minangka konfigurasi standar

    Penet tombol mandeg darurat kanggo Cut mati kabeh daya, lan mobil bakal mungkasi langsung.

    6. Flying pager wing

    struktur Zed Armguards humani, operasi mbukak lan cedhak armguards banget gampang, sheet katon logam, kemampuan impact anti kuwat, tenan muter peran Armguards

    7. pedal Foldable

    Thickening anti pad slip karet, alon mudhun lemes karya dawa operator, pedal logam sheet sakabèhé ngecor, awet, ora gampang kanggo ewah-ewahan bentuk, ayu lan loman.

    pallet truck1 Electric

    Detail gambaran

    pallet truck3 Electric

    parameter ukuran

    pallet truck2 Electric

    Ora

    model

     

    CBD20-RBT

    CBD25-RBT

    CBD30-RBT

    1

    mbukak dirating

    Q kg

    2000

    2500

    3000

    2

    kadohan tengah mbukak

    C mm

    600

    600

    600

    3

    kacepetan Travel (mbukak full / ora mbukak)

    V km / h

    6.0 / 6.0

    6.0 / 6.0

    6.0 / 6.0

    4

    kacepetan Lifting (mbukak full / ora mbukak)

    mm / s

    30/35

    30/35

    30/35

    5

    kacepetan keturunan (full / prosedhur)

    mm / s

    35/30

    35/30

    35/30

    6

    Menek Bir (mbukak full / ora mbukak)

    %

    6% / 8%

    6% / 8%

    6% / 8%

    7

     ukuran wheel drive

    mm

    230 × 75

    230 × 75

    230 × 75

    8

    ukuran prewangan

    mm

    80 × 80

    80 × 80

    80 × 80

    9

    ukuran Balance wheel

    mm

    115 × 55

    115 × 55

    115 × 55

    10

    Ing dhuwur lan sakabèhé saka Gantry mudhun / dawa / total jembaré

    Samsung Samsung / LL / b mm

    1480/2383/825

    1480/2383/825

    1480/2383/825

    11

    dhuwur ngangkat maksimum (garpu ndhuwur jam)

    h4 mm

    205

    205

    205

    12

    (Reresik minimal awak mobil) dhuwur garpu (minimal)

    H5 mm

    85

    85

    85

    13

    Ukuran garpu ( logam plat)

    s / e / l mm

    55/180/1150

    55/180/1150

    55/180/1150

    14

      jembaré outter saka garpu

    mm b2

    570/680

    570/680

    570/680

    15

      jembaré utama saka garpu

    mm

    210/320

    210/320

    210/320

    16

    Lebar amba hak saluran pangowahan tumpukan, pallet 1000 × 1200

    (1000 沿 货 叉 边)

    mm Ast

    2665/2992

    2665/2992

    2665/2992

    17

    Lebar amba numpuk saluran tengen, pallet 800 × 1200

    (1200 沿 货 叉 边)

    mm Ast

    2535/2861

    2535/2861

    2535/2861

    18

    radius nolèh minimal (pedal mudhun / mbatalake sing wis diomongake)

    wa mm

    2192/1865

    2192/1865

    2192/1865

    19

    bobot poto (kalebu accumulator)

    kg

    660

    660

    660

    20

    Driving daya motor listrik

    kw

    1.5

    1.5

    1.8

    21

    Ngangkat daya motor

    kw

    2.2

    2.2

    2.2

    22

    voltase baterei / kapasitas

    v / Ah

    24/210

    24/240

    24/270

    23

    bobot baterei

    kg

    210

    240

    260

    24

    Vehicle gangguan ( kasepakatan karo EN12053)

    DB (A)

    <70

    <70

    <70

    pallet truck4 Electric


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    Hubungi kita

    • Address: No.518, Xiaojiajiang Tengah Road, Beilun District, Ningbo saka Zhejiang, China, 315801
    • E-mail: qlc11858@mail.haitian.com
    • Telpon: Nelpon kita saiki: + 86-574-86185261
    • Fax: Nelpon kita saiki: + 86-574-86185271
    • Power by Globalso.com

    Enquiry Kanggo Pricelist

    Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.

    Latest News

    Top 3 Trends in the Global Pallet Trucks ...

    Technavio’s latest market research report on the global pallet trucks market provides an analysis of the most important trends expected to impact the market outlook from 2017-2021. Technavio defines an emerging trend ...

    Electric Tractors – What To Look For

    When you shop for electric tractors you need to look for quality construction, power and versatility. Tractors are not cheap pieces of equipment. Therefore, to increase the value of your investment you need to selec...

    Hilectro unveils plan for India’s f...

    Agriculture and construction machinery maker Hilectro Ltd has announced plans to develop electric and hydrostatic tractor in the country. Revealing the concept tractor along with its new range of global portfolio of t...