jinis nerusake stacker elektrik

Short Description:

1. sesanti Warta Wide desain pigura 2.5 Fulcrum struktur mbukak luwih, stabilitas luwih apik lan èfèktif nglindhungi layanan gesang gearbox transmisi lan rodha. desain tedheng 3.Cylinder operasi luwih nyaman lan luwih stabil. sistem 4.Hydraulic karo desain khusus Kanggo nggawe kontrol luwih akurat, operasi luwih stabil. teknologi bis 5.Adopt CAN Nambah kinerja saka kendaraan nalika ngurangi biaya pangopènan. 6.Germany diimpor frei cerdas nangani Kabeh ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: NingBo
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • pancapilar

    Detail produk

    Tags Product

    1.  Wide sesanti desain pigura portal

    2. 5 struktur Fulcrum

    mbukak luwih, stabilitas luwih apik lan èfèktif nglindhungi layanan gesang gearbox transmisi lan rodha.

    3. desain tedheng Cylinder

    operasi luwih nyaman lan luwih stabil.

    4. sistem Hydraulic karo desain khusus

    Kanggo nggawe kontrol luwih akurat, operasi luwih stabil.

    5. Nganggo teknologi bis CAN

    Nambah kinerja saka kendaraan nalika ngurangi biaya pangopènan.

    6. Jerman diimpor frei cerdas nangani

    Kabeh kinerja operasi unggul bisa ing nangani. tombol prasaja, gampang kanggo ngleksanakake.

    7. Flying pager wing

    Armguards struktur humanized, nggawe armguards mbukak lan nutup operasi gampang banget, lan karo resistance pangaruh sing kuwat, tenan main Armguards.

    8. sisih desain sel narik

    Gampang kanggo ngganti, gampang kanggo njaga, cocok kanggo lingkungan ingkang kiyat.

    jinis nerusake stacker1 elektrik

    parameter ukuran

    jinis nerusake stacker2 elektrik

    Ora

    model

     

    CQD16-RBT

    CQD20-RBT

    1

    bobot

    Q kg

    1600

    2000

    2

    kadohan tengah mbukak

    C mm

    500

    500

    3

    kacepetan Travel (mbukak full / ora mbukak)

    V km / h

    5/6

    5/6

    4

    kacepetan Lifting (mbukak full / ora mbukak)

    mm / s

    100/120

    95/120

    5

    kacepetan keturunan (full / prosedhur)

    mm / s

    120/85

    120/85

    6

    Menek Bir (mbukak full / ora mbukak)

    %

    5% / 8%

    5% / 8%

    7

     ukuran wheel drive

    mm

    230 × 75

    230 × 75

    8

    ukuran prewangan

    mm

    210 × 85

    210 × 85

    9

    ukuran Balance wheel

    mm

    140 × 60

    140 × 60

    10

    Ing dhuwur lan sakabèhé saka Gantry mudhun / dawa (pedal mudhun) / total jembaré

    Samsung Samsung / LL / b mm

    2015/2568/1090

    1765/2718/1090

    11

    dhuwur lan sakabèhé / dawa (pedal retraction) / total jembaré saka pigura portal

    Samsung Samsung / LL / b mm

    2015/2248/1090

    1765/2398/1090

    12

    dhuwur ngangkat maksimum (garpu ndhuwur jam)

    H2 mm

    3000

    2500

    13

    (Reresik minimal awak mobil) dhuwur garpu (minimal)

    H13 mm

    (55) 40

    (55) 40

    14

    ukuran garpu (palsu)

    L / e / s mm

    950/100/35

    950/100/35

    15

    Lebar amba hak saluran pangowahan tumpukan, pallet 1000 × 1200

    (1000 Narik mudhun / mudhun sisih garpu )

    mm Ast

    2682/3002

    2802/3122

    16

    Lebar amba numpuk saluran tengen, pallet 800 × 1200

    (1200 Narik mudhun / mudhun sisih garpu )

    mm Ast

    2652/2972

    2832/3152

    17

    radius nolèh minimal (pedal mudhun / mbatalake sing wis diomongake)

    wa mm

    1978/1658

    2128/1808

    18

    rake garpu

    mm

    590

    590

    19

    bobot poto (kalebu accumulator)

    kg

    2083

    2112

    20

    Drive daya motor ( s; 60min)

    kw

    1.8

    1.8

    21

    Ngangkat daya motor ( S; 15%)

    kw

    3

    3

    22

    voltase baterei / 3capacity

    v / Ah

    24/240

    24/270

    23

    bobot baterei

    kg

    240

    260

    24

    Vehicle gangguan ( kasepakatan karo  EN12053)

    DB (A)

     

    <70

    jinis nerusake stacker3 elektrik


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    Hubungi kita

    • Address: No.518, Xiaojiajiang Tengah Road, Beilun District, Ningbo saka Zhejiang, China, 315801
    • E-mail: qlc11858@mail.haitian.com
    • Telpon: Nelpon kita saiki: + 86-574-86185261
    • Fax: Nelpon kita saiki: + 86-574-86185271
    • Power by Globalso.com

    Enquiry Kanggo Pricelist

    Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.

    Latest News

    Top 3 Trends in the Global Pallet Trucks ...

    Technavio’s latest market research report on the global pallet trucks market provides an analysis of the most important trends expected to impact the market outlook from 2017-2021. Technavio defines an emerging trend ...

    Electric Tractors – What To Look For

    When you shop for electric tractors you need to look for quality construction, power and versatility. Tractors are not cheap pieces of equipment. Therefore, to increase the value of your investment you need to selec...

    Hilectro unveils plan for India’s f...

    Agriculture and construction machinery maker Hilectro Ltd has announced plans to develop electric and hydrostatic tractor in the country. Revealing the concept tractor along with its new range of global portfolio of t...