• non

Tentang Kami

Ningbo Hilectro Power Téhnologi Co., Ltd nyaeta bisnis utama Haitian Girang, anu husus di manufaktur nu forklift listrik, stacker, wahana bentang, golfcart jsb Pausahaan ieu adhering filsafat Haitian Grup "High Quality, efisiensi tinggi jeung énergi nyimpen ", sarta dimaksudkeun dina supplying kelas produk pangalusna ka nasabah.

Pausahaan ieu lokasina di Parabot Industri of Beilun nu salah sahiji palabuhan pangbadagna di sakuliah dunya. Wewengkon pabrik ieu ngawengku 110 méter pasagi thous. Dilengkepan garis produksi multi anu kapasitas taunan téh leuwih 10 thous sét forklifts, pausahaan boga puseur nguji canggih dina waktos anu sareng.

Ngumpul jeung pembina profésional, pausahaan ngabogaan tim R & D luhur tungtung. Ku ngagabungkeun antara pangalaman domestik jeung luar negeri, tim ieu ngaronjatkeun kualitas sahiji forklifts mayeng, tur nyobian bisa rengking dina suppliers luhur di industri.

 

Produk Artikel

Arrivals anyar

WhatsApp Online Chat !