Tentang Kami

_G125090

Bisnis utama Haitian Girang

Ningbo Hilectro Power Téhnologi Co., Ltd nyaeta bisnis utama Haitian Girang, anu husus di manufaktur nu forklift listrik, stacker, wahana bentang, golfcart parusahaan etc.The ieu adhering filsafat Haitian Grup "Quality High, efisiensi tinggi jeung énergi nyimpen ", sarta dimaksudkeun dina supplying kelas produk pangalusna ka nasabah.

The dewasa ngamekarkeun platform of Grup Haitian

Relied dina platform ngembang dewasa tina Haitian Grup, Hilectro Power Téhnologi boga tim timer dimekarkeun controller.professional motor manufaktur, logam lambar lagre na lukisan workshop.At waktos, pausahaan mawa kaluar ISO: 9001 kualitas sistim manajemén strictiy, pursuiting pamutahiran kualitas terus.

kakuatan Financial

Pausahaan ieu lokasina di Parabot Industri of Beilun nu salah sahiji palabuhan pangbadagna di sakuliah dunya. Wewengkon pabrik ieu ngawengku 110 thous pasagi meters.Equipped kalawan garis produksi multi anu taunan kapasitas anu leuwih 10 thous sét forklifts, pausahaan boga puseur nguji canggih dina waktos anu sareng.

kualitas luhur R & Tim D

Ngumpul jeung pembina profésional, pausahaan ngabogaan tim R & D luhur tungtung. Ku ngagabungkeun antara pangalaman domestik jeung luar negeri, tim ieu ngaronjatkeun kualitas sahiji forklifts mayeng, tur tyring bisa rengking dina suppliers luhur di industri.


WhatsApp Online Chat!