Taros Kami

Ningbo Hilectro Power Tecnology Co., LTD.

alamat

 No.518, Xiaojiajiang Tengah Jalan,

Kecamatan Beilun, Ningbo of Zhejiang,

Cina, 315801

Surélék

qlc11858@mail.haitian.com

telepon

Tel: + 86-574-86185261

Fax: + 86-574-86185271

jam

Senén-Jumaah: 9 enjing ka 6pm

Sabtu: 10am mun 2pm

Minggu: Ditutup

Hoyong Anjeun gawekeun AS?


WhatsApp Online Chat !