Ganda AC motor drive CPD18M

Pondok Description:

Parameter Model Manufacturers grades CPD18M Power modes Ele ctric, Diesel, Petrol Electric Operate mode Sit Rated capacity Q Rated capacity kg 1800 Load center c Rated load center mm 500 Optional capabilities Q2 capability at 600mm load center kg 1570 Load distance (front suspension) x Front axle center to the fork surface mm 435 Wheelbase y mm 1485 Weight Use weight Including the smallest capacity battery, see 6.5 line kg 3730 Axle Loading Load Fron...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: NingBo
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Ngundeur sakumaha PDF

    jéntré produk

    Tags produk

    parameter

    model sasmita pabrik CPD18M
    modus kakuatan Ele ctric, Diesel, bensin listrik
    modeu beroperasi linggih
    kapasitas dipeunteun Q kapasitas dipeunteun kg 1800
    puseur beban c Puseur beban dipeunteun mm 500
    kamampuhan pilihan Q2 kamampuhan dina 600mm puseur beban kg 1570
    Beban jarak (gantung hareup) x Puseur as hareup mun beungeut garpu mm 435
    Wheelbase y mm 1485

    beurat

    Paké beurat Kaasup nu batré kapasitas pangleutikna, tingali 6,5 garis kg 3730
    as Loading momot hareup kg 5080
    balik deui kg 650
    ngabongkar momotanana hareup kg 1790
    balik deui kg 1940

    ban

    ban Tipe ban Pneumatic, ban padet ban Pneumatic
    Ukuran ban hareup 18 × 7-8
    balik deui 15 × 41 / 2-8
    Jumlah kabayang Hareup / Balik 2/2
    Kembangan, Front b10 mm 950
    Kembangan, Rear b11 mm 170

    ukuran

    cara ngadengdekkeun Angle a / b Maju / mundur darajat 6/10
    Tihang Jangkungna, lowered h1 Pigura 2 kelas mm 2050
    Std.Free Angkat H2 2 kelas baku panto pigura, tina taneuh mm 140
    Std.Lift Jangkungna h3 2 kelas baku panto pigura, tina taneuh mm 3000
    Tihang Jangkungna, ngalegaan h4 2 kelas pigura baku panto mm 3955
    Jangkungna, hansip overhead h6 mm 2070
    Panjangna, kalayan Std.Forks L1 mm 2885
    Panjang, pikeun nyanghareupan garpu l2 mm 1935
    Lebar, di Tipe B1 hiji mm 1110
    forks s / e / l mm 40 × 120 × 1070
    Forks kenop Kelas ISO 2328, Tipe A / B / euweuh Class2, Tipe A
    kenop lebar b3 mm 970
    taneuh clearance M1 handapeun pigura panto mm 124
    m2 Puseur tina wheelbase mm 125
    Katuhu Angle Stacking Barisan Ast kalawan L1000 × W1200 bracket mm 3095
    Ast kalawan L1200 × W800 bracket mm 3295
    Ngaktipkeun Grup Nagara wa mm 1600

    Perfor-mance

    Speed ​​Travel dimuat / unloaded km / h 14/15
    ngangkat Speed dimuat / unloaded mm / s 265/450
    Speed ​​nurunkeun dimuat / unloaded mm / s 430/340
    Max.Drawbar tarik sarat, 3min, dipeunteun N 9560
    Max.Gradeability dimuat, 3min, dipeunteun / 1,5 / jam % 17
    Service marake beroperasi / kontrol pedal / hidrolik pedal / hidrolik
    parkir marake beroperasi / manual control / mékanis manual / mékanis
    setir corak FHPS

    nyetir

    AC Girang Motor (AC) 60min, rating kw 4.5 × 2
    AC Kongrés Motor (AC) 5min, rating kw 9
    batré tegangan V 48
    Dipeunteun Kamampuh batre Ah / 5hr 460
    Kamampuh batré, mnt Ah / 5hr 390
    Kamampuh batré, max Ah / 5hr 565
    Beurat batré Min.capacity batre, Tempo garis 6.4.1 kg 650

    batur

    Drive Motor Control transistor
    Relief tekenan Attachment bar 176
    tank Kamampuh L 23

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    Taros Kami

    • Alamat: No.518, Xiaojiajiang Tengah Jalan, Beilun District, Ningbo of Zhejiang, Cina, 315801
    • Surélék: qlc11858@mail.haitian.com
    • Telepon: Telepon kami ayeuna: + 86-574-86185261
    • Fax: Telepon kami ayeuna: + 86-574-86185271
    • Power by Globalso.com

    Panalungtikan Pikeun Pricelist

    Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

    Bérita paling énggal

    Top 3 Trends in the Global Pallet Trucks ...

    Technavio’s latest market research report on the global pallet trucks market provides an analysis of the most important trends expected to impact the market outlook from 2017-2021. Technavio defines an emerging trend ...

    Electric Tractors – What To Look For

    When you shop for electric tractors you need to look for quality construction, power and versatility. Tractors are not cheap pieces of equipment. Therefore, to increase the value of your investment you need to selec...

    Hilectro unveils plan for India’s f...

    Agriculture and construction machinery maker Hilectro Ltd has announced plans to develop electric and hydrostatic tractor in the country. Revealing the concept tractor along with its new range of global portfolio of t...